Tjenester og priser

Bilder på papir

Bestilling av bilder på papir foregår via e-post. Send en e-post til fg-salg@samfundet.no med følgende opplysninger:

Navn: 
Adresse: 
Postnummer og sted: 
E-post:

Bilde: 
Størrelse: 
Antall: 
Sendes per post eller hentes:

MERK Bestillinger som gjøres etter 15.11 om høsten og 15.04 om våren kan ikke garanteres levering før ferien på grunn av eksamensperiode.

Priser (eksludert MVA)

Størrelsene er veiledende. Ved spesielle formatønsker, kontakt oss på epost. Vi kan også levere større format enn vist i tabellen ved digitale utskrifer: 60cm x ubegrenset lengde. Private bilder kan bestilles til samme pris.

Alle bilder hentes i LUKA ved Søndre Side på Studentersamfundet i Trondhjem, eller sendes i posten, forsvarlig innpakket i harde papphylser, mot kr 80,- i porto og ekspedering. Leveringstid for bildene varierer avhengig av vår arbeidsbelastning, men man kan regne med ca. en måned fra betalingsdato i travle perioder.

Bruk av digitale bildefiler

Ta kontakt på e-post til fg-salg@samfundet.no for bruk av digitale bildefiler til internett, trykk og lignende.

Eksterne oppdrag

Dersom vi har ledig kapasitet påtar vi oss eksterne fotooppdrag til en hyggelig pris. Vi tar de fleste typer oppdrag, ta kontakt på e-post til fg-salg@samfundet.no dersom du har en forespørsel. Eksempler på oppdrag vi utfører mye av er klassebilder og fotokurs.

Klassebilder

Vi har lang erfaring med klassefotografering. Med våre helprofesjonelle kameraer og fotoskrivere foreviger vi de gode studieminnene. Pris er kr 100 per bestilte papirkopi. Ta kontakt på epost for bestilling.

Klassebilde av Almenavdelingen, linje for teknisk fysikk ved daværende NTH fra 1976

Klassebilde av Almenavdelingen, linje for teknisk fysikk ved daværende NTH fra 1976.

Fotokurs

Fotokurset er en workshop i komposisjon og bruk av kamera som skal gi inspirasjon og grunnlag for å ta bedre bilder. Kurset består av en teknisk del, en komposisjonsdel og en praktisk del. Kurset passer for nybegynnere og de som har fotografert litt allerede. Det er en fordel å ha eget kamera, men ikke et krav.

Fotokurs under Studenters Friundervisning fra 1952

Fotokurs under Studenters Friundervisning fra 1952.